Wie ik ben


Ik ben Marije Schaafsma-Tilstra: (team)coach, motivator en verbinder.


Na mijn studie landinrichtingswetenschappen ben ik in 2005 het bedrijfsleven ingerold: als landschapsarchitect, projectleider en daarna als leidinggevende. Begin oktober 2018 heb ik de keuze gemaakt om fulltime als zelfstandig ondernemer te gaan werken en me volledig toe te leggen op coaching en organisatieadvies. Hierbij maak ik dankbaar gebruik van mijn ervaring als landschapsarchitect en de lessen van 15 jaar bedrijfsleven.Kernwoorden van mij als persoon, die je terugziet in mijn werk:

“Ik ontwerp”: ik heb jarenlang als landschapsarchitect gewerkt. Hierdoor heb ik geleerd om creatief te kijken naar elke situatie en elke persoon. Ik werk niet volgens vaste structuren, maar ik kijk en luister, raak betrokken – en van daaruit ontwerp ik: ik laat kwaliteiten tot hun recht komen en zoek een passende plek voor minder sterke kanten. Met als doel het geheel beter en mooier te maken.

“Optimale”: ik ben enthousiast en gedreven om altijd het beste in mensen naar boven te halen. Ik wil bij en met mijn klanten een blijvende verandering teweeg brengen. Ik geloof dat je er niet bent met een eenmalig nieuw inzicht, maar dat veranderen een taai proces is dat tijd en inspanning vergt. Ik loop graag een tijdje met je mee om dit proces tot een succes te maken.

“Teams”: Zoals een landschap het mooist is als het zowel eenheid als verscheidenheid in zich heeft, zo zie ik dat ook bij een team. Er is een bepaalde structuur nodig om goed te kunnen functioneren, maar mensen komen het beste tot bloei als ze hun eigen kleur kunnen behouden en daarom gewaardeerd worden. Ik geloof dat ieder mens waardevol is en iets unieks heeft te brengen aan de wereld om hem/haar heen, en dat we aan elkaar gegeven zijn om elkaar daarbij te helpen.

Ommerweg 20

7921 TD Zuidwolde (Dr)

info@lifelineleiderschap.nl

06-11224073