Dit levert het jou op:

  • Bewustwording welke manier van leiderschap bij jou past;
  • Inzichten die je helpen meer impact te krijgen;
  • Een dialoog met gelijkgestemden, waarin je elkaar verder kunt helpen;
  • Praktische tips en adviezen hoe je in jouw werksituatie stappen kunt gaan maken;
  • Inzicht in jouw unieke toegevoegde waarde als vrouw én als persoon, voor de organisatie waarvoor je werkt.

Stap in leiderschap - women only!

Er is steeds meer ruimte voor verschillende opvattingen over leiderschap, waardoor er meer vrouwen in verantwoordelijke posities en managementposities komen. Toch kun je als vrouw behoefte hebben aan een extra steun in de rug bij het maken van de volgende stap in je carrière. Dit kan verschillende redenen hebben. Misschien gaat het je voor de wind, maar vind je het maken van de volgende stap in je carrière toch spannend, en heb je behoefte aan advies of contact met gelijkgestemden. Misschien heb je het gevoel dat je niet tot je recht komt in je werk, dat je niet gezien wordt of dat je moet ‘opboksen’ tegen je omgeving. Lang niet alle vrouwen zijn zich goed bewust hoe ze, juist door hun persoonlijke en dus ook vrouwelijke kwaliteiten, veel toegevoegde waarde kunnen hebben in hun directe (werk)omgeving. Diversiteit is goed voor een organisatie, en daarom zijn de verschillen tussen man en vrouw juist goed en waardevol. Als je echt vanuit je eigen kwaliteiten acteert, sta je sterker in je schoenen en straal je leiderschap uit!

 

De coachingsdag ‘Stap in leiderschap’ is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die hun impact willen vergroten: in hun dagelijkse werkomgeving, in projecten, in het eigen team. De dag is geschikt voor zowel vrouwen in managementposities als vrouwen die in teamverband werken. Doel van de dag is om je te laten ontdekken hoe jij, vanuit je unieke persoonlijkheid en talenten, leiderschap kunt uitstralen en wat dat doet met jouw omgeving. We zetten paardencoaching in om je dit ter plekke te laten ervaren. Door hun sterk spiegelende eigenschappen laten paarden vaak dingen zien waar jij je zelf nog niet van bewust was.

 

De dag is een combinatie van een individuele coachingssessie met een paard, verdieping in gesprek met een coach en met andere vrouwen, tips en adviezen toegespitst op jouw situatie. In een individueel coachgesprek, volgend op de coachingsdag, werken we het geleerde uit naar concrete stappen waar je zelf mee aan de slag kunt.

 


Ommerweg 20

7921 TD Zuidwolde (Dr)

info@lifelineleiderschap.nl

06-11224073