Stap in leiderschap - voor vrouwen die hun persoonlijke ontwikkeling serieus nemen!

Of meld je aan voor de online open avond op 31 augustus, om meer te horen over het programma en je vragen te stellen.

Dit levert het jou op:

 • Inzicht in jouw unieke toegevoegde waarde als vrouw én als persoon, voor de organisatie waarvoor je werkt;
 • Een frisse blik op je talenten en de uitdagingen waar je voor staat;
 • Je gaat voelen en ervaren wat er gebeurt als jij leiderschap toont;
 • Inspiratie en energie voor je dagelijks werk;
 • Een duidelijk doel en stappenplan voor het komende jaar en hulp bij het nemen van de eerste stappen.

Ben je vrouw en wil je je carrière een boost geven? Durf jij eerlijk in de spiegel te kijken, en zowel je kwaliteiten als je uitdagingen onder ogen te zien? En heb je behoefte aan een steuntje in de rug bij het vertalen van jouw (zelf)inzichten naar praktische stappen in je carrière? Dan is het programma ‘Stap in Leiderschap’ wat voor jou!


Het programma is speciaal voor vrouwen die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière of die hun impact willen vergroten: in hun dagelijkse werkomgeving, in projecten, in het eigen team. Het programma is geschikt voor zowel vrouwen in managementposities als vrouwen die in teamverband werken. Doel van het programma is om je te laten ontdekken hoe jij, vanuit je unieke persoonlijkheid en talenten, leiderschap kunt uitstralen. En hoe je dit kunt inzetten in je werk.

 

Het coachprogramma duurt twee dagen en is inclusief:

 • Twee paardencoachsessies1 waarin je ervaart wat leiderschap voor jou inhoudt en hoe je daar krachtiger in kunt worden;
 • Verdieping in gesprek met andere deelneemsters en een coach;
 • Een inspirerend verhaal van een topvrouw en de gelegenheid om jouw vragen met haar te bespreken;
 • Vertaling van de inzichten naar doelen voor je dagelijks werk;
 • Koffie/thee, lunch, 1 diner en 1 overnachting inbegrepen.
 • 2 individuele coachgesprekken, nader in te plannen, om de inzichten uit het coachprogramma verder handen en voeten geven in je dagelijks werk.


Marije Schaafsma-Tilstra van Lifeline Leiderschap leidt het programma, de paardencoaching en de coachgesprekken. Meer informatie over Marije vind je hier.


Je kunt bij je aanmelding kiezen voor één van de volgende thema’s:

 • Baas over je eigen leven (spreekster: Evelin Dorssers)
 • Groeien vanuit vertrouwen (spreekster: Esther Bosman)
 • Keuzes maken vanuit bewustzijn en met lef (spreekster: Cindy Meervis)
 • Werken vanuit je kernwaarden (spreekster: Jolanda Wicherson)
 • Duurzame groei (met wandelcoach Fleur Schreppers)

De kosten voor het programma (inclusief catering, overnachting en de 2 nader in te plannen coachgesprekken) zijn € 1.695,-- exclusief BTW.


De data voor zomer/najaar 2020:

 • donderdag 17 en vrijdag 18 september
 • maandag 26 en dinsdag 27 oktober
 • donderdag 19 en vrijdag 20 november


Aanmelden of meer informatie opvragen kan hier. 1 Informatie over paardencoaching vind je onder diensten/paardencoaching. Ben je bang voor paarden? In overleg zijn alternatieven mogelijk.

Evelin Dorssers is autocoureur, verhoogde rijvaardigheids-instructeur en (motivatie)

spreker.

“Laat jij jezelf tegenhouden door wat andere mensen van je denken of verwachten? Met 20 jaar werkervaring in een mannenwereld help ik je graag omgaan met allerlei vooroordelen en kritiek en creëren we je eigen “maling- aan”-mentaliteit zodat jij je successen behaalt.”Esther Bosman is Business Unit Directeur Water NL & UK bij ingenieurs-bureau Royal HaskoningDHV.

“Mijn inspiratie haal ik uit mensen, markt en inhoud. Ik geloof in een positieve manier van leiding geven, uitgaand van de kracht van je mensen. Dat is de beste basis voor duurzame resultaten, zowel voor de mensen zelf als voor het bedrijf. Zo ben ik zelf ook gegroeid tot mijn huidige functie: vertrouwend op eigen kracht en zonder mezelf op de

voorgrond te zetten.”

Cindy Meervis is een ervaren HR directeur

(bij diverse multinationals) en enterpreneur.

“Ik waardeer onafhankelijkheid, vrijheid en mogelijkheden. Ik ben gefascineerd door groei: van mezelf, andere mensen, teams en organisaties. Ik geloof dat iedereen kan en blijft groeien als je daarvoor kiest. Keuzes die je maakt vanuit “innerlijk weten”. Dat vraagt soms moed en het niet (rationeel) weten. Graag vertel ik hoe ik dat in mijn carrière

heb gedaan en doe.”

Jolanda Wicherson is businesscoach, spreker en een succesvolle zakenvrouw.

“Al 15 jaar coach en train ik ondernemers op weg naar klanten vinden en verbinden. Want ondernemen is niet altijd makkelijk. Hetzelfde geldt voor het nemen van stappen in een carrière in loondienst. Ik help je om jouw volgende stap te nemen vanuit je kernwaarden, om te durven doen waar jij echt goed in bent!”

Fleur Schreppers werkte jarenlang in de taakgerichte  maritieme sector en is nu wandelcoach.

“Ik daag je al wandelend en vragen stellend op afstand uit om na te denken over wat “duurzame groei” voor jou betekent. Welke elementen zijn daarbij voor jou belangrijk, zowel in werk als privé? Hoe kun jij duurzaam leven, werken en groeien vanuit rust en balans? Met behulp van tele-fonische wandelcoaching help ik je om inspiratie te vinden in

de natuur en jezelf.”

Ommerweg 20

7921 TD Zuidwolde (Dr)

info@lifelineleiderschap.nl

06-11224073