De missie van Lifeline Leiderschap is het initiëren en begeleiden van veranderingen in teams, die leiden tot optimale prestaties én optimaal werkplezier.

Wil je een krachtige organisatie of een sterk team zijn, waar plezier in het werk een basisvoorwaarde is en waar winstgevendheid vanzelfsprekend is? De sleutel tot succes ligt bij je mensen. Wat je nodig hebt zijn betrokken, pro-actieve medewerkers, goed samenwerkende teams en een goed samenspel van leiding en medewerkers.

 

De ideale wereld bestaat niet, en vaak is er een plek waar energie verloren gaat. Bijvoorbeeld bij één of enkele individuen die in de weerstand zitten. Of door een gebrek aan samenwerking of onderling respect in je team. Of doordat directie en de werkvloer lijnrecht tegenover elkaar lijken te staan, er nauwelijks verbinding is tussen leiders en medewerkers. Het veranderen van je organisatie is niet makkelijk. Hoe doorbreek je de tegenstellingen en ontsluit je het potentieel van je mensen?

Ik reik je de Lifeline aan, de reddingslijn: leiderschap dat betrokkenheid en verantwoordelijkheid bij medewerkers stimuleert, dat verbindt, inspireert en motiveert. Met mijn Lifeline methode coach ik leiders, medewerkers die leiderschap willen ontwikkelen, en teams. Allereerst door ieder persoonlijk te laten ervaren wat het gevolg is van zijn/haar gedrag, en hoe het effectiever kan. Ik werk hiervoor met verschillende vormen van ervaringsgerichte coaching, waaronder paardencoaching. Dit leidt tot verrassende nieuwe inzichten, maar daarmee ben je er nog niet. Het veranderen van dagelijkse patronen en werkwijzen is een taai proces. In dat proces begeleid en adviseer ik, en loop ik met je mee om te komen tot een blijvende verandering. Daarbij put ik uit mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven.


Het resultaat: je mensen worden krachtig, worden niet overspoeld door verwachtingen of ontwikkelingen van buitenaf, maar staan sterk op eigen benen, in verbinding met elkaar. En dat merk je, aan zowel de prestaties als het werkplezier!

Ik ga zorgvuldig om met de gegevens van mijn klanten. Lees hier mijn privacy statement.

Ommerweg 20

7921 TD Zuidwolde (Dr)

info@lifelineleiderschap.nl

06-11224073