Eerst beweging, dan richting

Leidinggeven, visie, motivatie, teams


Eén van de grote voordelen van mijn bedrijf is dat er twee paarden bij horen – en dat die ook mij regelmatig een spiegel voorhouden, waardoor ik nieuwe dingen leer of bekende dingen bevestigd zie. Mijn (coach)paard Ginger wees me vorige week op een principe dat essentieel is voor verander- en groeiprocessen in teams: het principe van “eerst beweging, dan richting”.

Zelfsturing en leiderschap

Teams, zelforganisatie, leidinggeven


Anderhalve week geleden zag ik een zwerm vogels die prachtige sierlijke bewegingen maakte in de lucht. Mij bekruipt een gevoel van bewondering als ik zoiets zie. En ook bijna een soort jaloezie. Hoe kunnen die vogels zo perfect op elkaar afgestemd zijn en als groep zo wendbaar zijn, zonder dat er iets fout gaat? Als wij mensen samenwerken lijkt het allemaal zoveel moeizamer te gaan.

Open avond 26 februari 20:00

"Natuurlijk leiderschap: less = more"


Tijdens de open avond praten we op laagdrempelige manier over het thema natuurlijk leiderschap en wat dit voor jou betekent, op basis van korte inspirerende voorbeelden. De avond is gratis en iedere geïnteresseerde is welkom. Doel van de open avonden is het uitwisselen van ervaringen en elkaar inspireren. Jouw inbreng wordt gewaardeerd! Start is om 20:00. Aanmelden is verplicht en kan hier.Coachprogramma 'Stap in Leiderschap'

Persoonlijke ontwikkeling, vrouwelijk leiderschap


Ben je vrouw en wil je je carrière een boost geven? Durf jij eerlijk in de spiegel te kijken, en zowel je kwaliteiten als je uitdagingen onder ogen te zien? En heb je behoefte aan een steuntje in de rug bij het vertalen van jouw (zelf)inzichten naar praktische stappen in je carrière? Dan is het programma ‘Stap in Leiderschap’ wat voor jou! Het programma is vernieuwd en aangevuld met een stuk inspiratie en hulp bij het maken van jouw eerste stappen.


Aanmelden kan weer vanaf nu.

Sparren tijdens corona crisis

maart 2020


Hoe voel jij je nu het leven steeds meer stil komt te liggen door de corona crisis? Maak je je zorgen of levert het je juist nieuw inzicht op? Ik help je graag om deze onzekere periode tot iets positiefs te maken, door je gevoelens en inzichten te vertalen naar kansen. Heb je hier behoefte aan, plan dan hier een belafspraak in. Het eerste halfuur is gratis!

Diversiteit betekent kwaliteit!

Diversiteit, teams


Het is wel even wennen: naast mijn werk ben ik nu ook juf van mijn eigen kinderen van 2, 4 en 6 jaar 

oud. Ik zag er best tegenop, maar wat blijkt: ik vind het erg leuk! Het mooiste vind ik de dynamiek die ontstaat doordat drie totaal verschillende kinderen samen leren. Juist hier zag ik het meest tegenop: hoe kom ik tegemoet aan hun uiteenlopende leerbehoeften? Maar hun interactie blijkt de meest waardevolle

leermomenten op te leveren.

Nieuws / blog

Ommerweg 20

7921 TD Zuidwolde (Dr)

info@lifelineleiderschap.nl

06-11224073